Lämpöyrittäjyyden edelläkävijä  – tutustu suunnittelupalveluihimme

Ota yhteyttä

Latvaenergia Oy on lämpöyrittäjyyden edelläkävijä Pohjois-Pohjanmaalta. Toimitamme kaukolämpöä ja energiapuulla toimivia lämpökeskuksia asiakkaille koko maakunnan alueella. Saat meiltä sekä valmiit lämpökeskukset että tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut – kysy lisää!

Valmiita ja räätälöityjä ratkaisuja

Latvaenergia Oy on Pyhännällä kotipaikkaansa pitävä energia-alan yritys, joka on toiminut lämpöenergian parissa jo yli kymmenen vuotta. Yrityksemme kuuluu lämpöyrittäjyyden pioneereihin Suomessa. Meillä on kokemusta sekä pienten kiinteistökohtaisten lämpökeskusten että suurehkojen kaukolämpölaitosten rakentamisesta. Tarjoamme valmiita ja toisaalta asiakkaan tarpeisiin alusta asti räätälöiden suunniteltuja ratkaisuja.

 

Pienet kohteet, 20 - kW, toteutamme edustamiemme ETA-lämmitysjärjestelmien avulla. Kaukolämpölaitoksissa ja prosessilämpö- ja höyrylaitoksissa käytämme muita varmoja laitetoimittajia. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja yhteistyökumppaneistamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Suunnittelupalvelua kaikenkokoisiin kohteisiin

Suunnittelemme ja toteutamme niin pienkiinteistöjen pellettilämmityksen kuin teollisuuden prosessilämpö- tai höyrytuotantolaitoksien kokonaisuudet. Käytämme suunnittelun apuna alan uusimpaan osaamiseen perustuvaa tietotaitoa ja parhaita komponentteja, jotka on suunniteltu ja valmistettu kohteen vaatimusten mukaisesti.

 

Osaamisemme avulla pystymme toimittamaan asiakkaalle lämpöjärjestelmän helppona avaimet käteen -ratkaisuna. Huolehdimme kaikesta tarvittavasta suunnittelusta ja laitehankinnoista asennuksiin ja käyttöönottoon saakka. Tarvittaessa saat meiltä myös kaikki järjestelmien huollot ja korjaukset tulevina vuosina. Pyrimme pitämään lämpökeskuksesi tehokkaana mahdollisimman pitkään.

Kysy lisätietoja

Suunnittelemme lämpökeskuksia kotimaisille energialähteille

Suunnittelemme asiakkaille lämpökeskuksia, joissa on esimerkiksi halko-, hake- tai pellettikattila. Lämpökeskuksissa voidaan siten hyödyntää pääasiassa kotimaista, läheltä tuotua puupolttoainetta, kuten puuta, puuhaketta, hakkuujätteitä, kantoja, puupellettejä sekä erilaisia saha- ja vaneriteollisuuden sivutuotteita.

 

Kuiva puuaines eri muodoissaan on energiasisällöltään hyvä lämmönlähde. Polttoaineena puu on yksi Suomen tärkeimmistä raaka-aineista. Kerromme mielellämme lisää lämpökeskuksistamme ja niissä hyödynnettävistä polttoaineista – ota yhteyttä!

Yhteystiedot