Prosessihöyrytuotantoa teollisuuden tarpeisiin 

Ota yhteyttä

Latvaenergia Oy on prosessihöyrytuotannon osaaja, joka palvelee teollisuutta koko Suomessa. Tuotamme prosessihöyryä omissa energialaitoksissamme. Tarvittaessa pystymme myös suunnittelemaan ja rakentamaan yrityksellesi oman lämpölaitoksen. Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä!

Erikoisalana prosessihöyry

Latvaenergia Oy myy energiaa ja toisaalta rakentaa lämpölaitoksia Suomessa. Myymme teollisuuden tarpeisiin sekä omissa laitoksissamme tuotettua kaukolämpöä että prosessihöyryä.

 

Prosessihöyryteknologiaa hyödynnetään esimerkiksi rehun ja elintarvikkeiden tuotannossa. Myös monet muut teollisuuden alat voivat hyötyä prosessihöyrystä.

 

Yrityksellämme on käytössään neljä lämpövoimalaa, joissa tuotamme kaukolämpöä ja prosessihöyryä asiakkaidemme tarpeisiin. Käytämme prosessihöyryn valmistukseen ekologista puuta sekä jonkin verran myös muita polttoaineita. Hankimme käyttämämme energiapuun paikallisilta toimijoilta läheltä voimalaitoksiamme. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja vastuumme kantamiseen yhteisestä ympäristöstä.

Kysy lisää

Prosessihöyryn valmistus

Teollisuudelle toimittamamme prosessihöyry on samaa höyryä, jolla tehdään sähköä ja lämpöä. Osa laitoksissamme tuotettavasta höyrystä siirretään teollisuuden käyttöön, loput taas käytetään muihin voimalaitoksen tarpeisiin.

 

Prosessihöyryä syntyy voimalaitoksen kattiloissa, kun vettä höyrystetään polttamatta energiapuuta, esimerkiksi puuhaketta. Kattilassa muodostunut höyry tulistetaan eli kuumennetaan sopivaan lämpötilaan.

Kysy lisätietoja

Omia lämpölaitoksia asiakkaille

Energianmyynnin lisäksi suunnittelemme ja rakennamme lämpölaitoksia asiakkaiden omille kiinteistöille. Meillä on paljon kokemusta sekä pienten kiinteistökohtaisten lämpökeskusten että suurempien kaukolämpölaitosten rakentamisesta. Pienissä kohteissa, joiden koko on 20– kW, käytetään edustamamme ETA:n lämmitysjärjestelmiä. Kaukolämpölaitoksissa ja prosessihöyrylaitoksissa käytämme muita luotettavia laitetoimittajia.

 

Tarvitsetko yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn oman lämpölaitoksen? Lue lisää ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lue lisää yrityksestämme